Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ιστορία της AVON.

  Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Αρχικά η Εταιρία ονομαζόταν California Perfume και το 1939 μετονομάστηκε σε Avon. Σήμερα, 125 χρόνια μετά, η Avon είναι η μεγαλύτερη Εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης στο χώρο της ομορφιάς με πάνω από 6 εκατομμύρια Αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες.
  H Αvon είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς στον κόσμο με περισσότερα από 300 εκατομμύρια καταναλωτές και ποσοστό αναγνωρισιμότητας που αγγίζει το 90%. Στην Ελλάδα τα προϊόντα Avon διατίθενται ήδη από το 1988. Από το Μάρτιο του 2001 η Avon έγινε 100% θυγατρική Εταιρία της πολυεθνικής Avon Products Inc, σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη που της έδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά προϊόντων κατευθυνόμενης πώλησης.

Τυχαίο? Δε νομίζω!!!!!

Αυτή είναι η Εταιρεία που βάζει μάσκαρα στις βλεφαρίδες και φαγητό στο τραπέζι,που μάχεται ενάντια στις ρυτίδες με το ένα χέρι και ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το άλλο.
Είναι η Εταιρεία που γνωρίζει την αξία που έχουν τα τέλεια χείλη,αλλά έχει και το θάρρος να ανοίξει το στόμα και να φωνάξει κατά της Βίας μέσα στην οικογένεια και υπέρ της οικονομικής ανεξαρτησίας των γυναικών.
Αυτή είναι η εταιρεία που όχι μόνο φέρνει ομορφιά στα σπίτια,αλλά ταυτόχρονα ανοίγει και τις πόρτες τους.
Είναι η εταιρεία που υποστηρίζει 6εκ. αντιπροσώπους σε περισσότερες απο 100 χώρες.
Αυτή είναι η AVON.Η εταιρεία που για 125 χρόνια υπηρετεί την ομορφιά,αναζητά την καινοτομία,εκφράζει αισιοδοξία, αλλά πάνω απ'όλα υπάρχει ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου