Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι βάσεις της σειράς Anew

 Τα ANEW YOUTH-AWAKENING COLOR COSMETICS είναι τα προϊόντα
για γυναίκες που επιζητούν πολυτελή, καινοτόμα καλλυντικά, ενισχυμένα με αντιγηραντική τεχνολογία για την επιδερμίδα, που θα τις βοηθήσει να δείχνουν νεότερες
Τα πολυτελή προϊόντα μακιγιάζ της Anew συνδυάζουν υπέροχα χρώματα με αντιγηραντική τεχνολογία, στοχεύοντας τα εμφανή σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα δίνουν μια τέλεια, πιο νεανική εικόνα.
Βάση Τελειοποίησης
Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των πόρων και αποτρέπει τη δημιουργία γραμμών από το μακιγιαζ, χαρίζοντας μεταξένιο τελείωμα.*

 
 
 
 
Υγρή βάση Age-Transforming Δ.Π.15
Γλιστράει σαν βελούδο. Μειώνει την ένταση των γραμμών των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας, κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5 χρόνια νεότερη.
 
 
 
 
Πούδρα Age-Transforming  Δ.Π.15
Τέλεια συνδυαζόμενο χρώμα και πλήρης κάλυψη. Εφαρμόζει πάνω από τις γραμμές και απαλύνει τις ρυτίδες, δίνοντας ένα πιο νεανικό τελείωμα.


 
 Κόμπακτ Μέικ Απ Age-Transforming Δ.Π.15
Ελαφριά κρέμα μακιγιάζ με βάση το νερό, για λαμπερή και φυσική επιδερμίδα. Μειώνει τα εμφανή σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα ομοιόμορφο, άψογο τελείωμα.
 
Καλυπτικό Age-Transforming
 
Πολυτελής σύνθεση με μοναδικό πινελάκι, που καλύπτει τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους. Βελτιώνει εμφανώς τις έντονες ρυτίδες.






Η σειρά περιλαμβάνει επίσης μάσκαρα,μολύβι,κραγιον και σκιές τα οποία θα τελειοποιήσουν την απολυτα νεανική εμφάνιση που επιθυμήτε.

3 σχόλια:

  1. I LIKE THIS BLOG .THANK YOU FOR SHARING SOME BEAUTY ADVICES.ITS ALWAYS GOOD TO SEE A WOMAN WITH NICE BEAUTY AND MAKE UP
    HERE YOU CAN FIND ALSO SOME BEAUTY ADVICES
    http://www.flowmagazine.gr/category/view/C69/the_value_of_well-being

    ΑπάντησηΔιαγραφή